Grootkeukens voor catering in de privésector

Elke middag warme maaltijden voorzien voor je medewerkers? Of een selfservice restaurant aanbieden waar ze zelf hun salades kunnen samenstellen? Veel bedrijven kiezen ervoor om dit soort lunchgelegenheden te laten installeren. Bij D&L zetten we kwaliteit en gebruiksgemak steeds centraal bij het ontwerp en de installatie van grootkeukens voor catering in bedrijven. 

Texaco-Heverlee-7

Een grootkeuken in bedrijven en overheidsinstellingen

Sinds 2004 is D&L Concepts dé partner voor het ontwerp en de installatie van grootkeukens in bedrijven. Doorheen de jaren hebben we ons gespecialiseerd in zelfbedieningsprojecten op maat, waarbij de ervaring van de eindgebruiker centraal staat. Wanneer deze zich thuis voelt in de eetruimte, is onze opdracht geslaagd.

Efficiënte grootkeukens op maat van bedrijven

Elk bedrijf heeft andere noden en vereisten. Precies daarom ontwerpen we grootkeukens steeds op maat van die noden, zodat de installatie volledig beantwoordt aan jouw verwachting.

 We brengen de ruimte in kaart, zorgen voor een visueel ontwerp en gaan vervolgens over tot het installeren van de keuken en al het nodige apparatuur. We zetten trouwens hoogkwalitatief materiaal centraal en hebben zowel een eigen productaanbod als A-merken in het assortiment. 

CordaCuisine Professionele Keukenapparatuur 2 | D&L Concepts

Bekijk onze realisaties in bedrijven

Catering voorzien in je bedrijf? Samen bespreken we de mogelijkheden