Grootkeuken ontwerp

Afhankelijk van het doel van jouw grootkeukeninstallatie zijn er specifieke vereisten voor het ontwerp. Precies daarom zijn we bij D&L Concepts zo voor maatwerk grootkeukens. Op die manier leveren we voor elke klant een ontwerp af dat volledig voldoet aan de verwachtingen, zodat we samen hun keukenervaring naar een hoger niveau kunnen tillen. 

Prorest KDK 2.1

Van analyse tot ontwerp

Om voor elke klant een uitgewerkte grootkeuken op maat te realiseren, starten we de installatie altijd vanuit een gedetailleerd ontwerp. 

We analyseren bij het begin van een project de bouwkundige mogelijkheden, zodat we een haalbaar en concreet ontwerp kunnen voorzien. D&L Concepts geeft je advies over de installatie die je voor ogen hebt, steeds met aandacht voor optimale gebruiksvriendelijkheid. 

Concreet keukenontwerp

Onze grootkeukenexperten staan je bij met advies doorheen het hele proces, startende met een concreet keukenontwerp. Met het oog op de specifieke behoeften van je grootkeuken, werken we een duidelijk grondplan uit van de infrastructuur die je voor ogen hebt. 

Van analyse tot ontwerp kan je rekenen op één vaste contactpersoon, die meedenkt over de inrichting en gebruiksvriendelijkheid van elk project. 

Ontwerp zonder titel (12)

3D-plan van je keukeninfrastructuur

Bij het ontwerp van een grootkeuken besteden we de grootste aandacht aan de ervaring van de eindgebruiker. We helpen je om de 'look & feel' van je infrastructuur te visualiseren door een 3D-grondplan te voorzien. Zo wordt bijsturen eenvoudiger, wat ervoor zorgt dat de installatie voorzien is van alles wat jij in gedachten had. 

Visual_kerst 4@3x

Jouw idee omzetten tot een concreet keukenontwerp?