Grootkeukens voor horeca

Jouw klanten in de watten leggen met lekkere, verzorgde gerechten die vlot op tafel getoverd worden? Om dat te kunnen realiseren is een professionele installatie en kwaliteitsvolle apparatuur essentieel. Al jaren zorgt D&L Concepts voor grootkeukens waar gebruiksvriendelijkheid centraal staat. 

CordaCuisine Professionele Grootkeuken 3 | D&L Concepts

Professionele keukens voor horeca toepassingen

Ontbijt serveren in je hotel, gasten ontvangen voor een uitgebreid diner of hapjes aanbieden bij het aperitief... Als horeca uitbater wil je een functionele, professionele keuken om klanten de best mogelijke service te kunnen bieden. En dat is iets waar wij zelf ook steeds naar streven; het ontwerpen en installeren van een grootkeuken op maat van jouw noden, inclusief de nodige service (na verkoop). 

Analyse en 3D-ontwerp van horecakeukens

Na het analyseren van de bouwkundige mogelijkheden brengen we de haalbaarheid van jouw grootkeuken in kaart. We visualiseren de uitwerking aan de hand van een 3D-ontwerp, rekening houdend met alle normen en wetgevingen. Zo krijg je zelf al een beeld van het resultaat. 

pexels-timur-saglambilek-66639

24/7 service en herstellingsdienst

Als horeca uitbater weet jij dat een strakke planning dé manier is om klanten een uitstekende ervaring te bieden. De optimale werking van je grootkeuken is daarnaast een andere voorwaarde, die we bij D&L helpen invullen door periodiek onderhoud te voorzien aan de installatie. 

DeMeander Grootkeuken Installatie 1 | D&L Concepts

Bekijk onze realisaties in de horeca

Samen de mogelijkheden van jouw horeca project bespreken?