Over D&L Concepts

Sinds 2004

Voor advies en projectbegeleiding van grootkeukens heeft D&L Concepts sinds 2004 een sterke reputatie opgebouwd. We bouwen grootkeukens en hebben ons doorheen de jaren gespecialiseerd in zelfbedieningsprojecten op maat in tal van sectoren. 

1686237840226

Keep it simple

Al sinds het begin staan kwaliteit en gebruiksgemak centraal. We kiezen steeds heel zorgvuldig de materialen en apparaten voor elk project. Voor optimaal gebruiksgemak zorgen we dan weer door onze ontwerpen te ontdoen van alle overbodige ballast. Elk element moet bijdragen tot het geheel en het gebruik van de installatie moet zichzelf uitwijzen. Ons uitgangspunt is dan ook steeds: keep it simple. Bij het ontwerp van een grootkeuken besteden we de grootste aandacht aan de ervaring van de eindgebruiker. Wanneer deze zich thuis voelt in de eetruimte, is onze opdracht geslaagd.

38404830_1895036000553368_2028478376334852096_n

Onze troeven

D&L Concepts is dé specialist in maatwerk voor jouw grootkeukenprojecten. 

20 jaar ervaring in grootkeukens
Al bijna 20 jaar zijn wij jouw partner voor het plaatsen van grootkeukens. En dit voor heel uiteenlopende sectoren. Wij rondden al verschillende succesvolle projecten af voor horecakeukens, restaurants voor scholen en ziekenhuizen, maar staan eveneens gekend voor afgewerkte bedrijfscatering.
Alle know-how onder één dak
D&L Concepts realiseert je grootkeukenproject vanaf ontwerp tot uitvoering en dienst-na-verkoop. Met een eigen lasatelier en een eigen productaanbod houden we alle mogelijkheden volledig in-house. Wat betekent dit voor jou? Eén aanspreekpunt doorheen het hele project!
Betaalbare kwaliteit
Van helemaal in het begin al draait alles bij D&L Concepts rond uitstekende kwaliteit. Dit vertaalt zich in de keuze van materialen en apparatuur voor elk project.
Landelijke dekking
Wij rondden al verschillende succesvolle projecten af voor horecakeukens, restaurants voor scholen en ziekenhuizen, maar staan eveneens gekend voor afgewerkte bedrijfscatering en dit verspreid vover heel België.
Lasatelier voor inoxmaatwerk
In 2009 werd ons eigen lasatelier opgericht. Sindsdien is ons aanbod van maatwerk keukeninstallaties naar een hoger niveau getild. We kunnen nu elk project realiseren precies volgens de wens van de klant.
Aannemerserkenning klasse 4 categorie T3 en T4
D&L Concepts beschikt over een aannemerserkenning klasse 4 type 3 en 4 voor overheidsopdrachten tot € 900.000 in koelinrichtingen en uitrustingen voor grootkeukens.
Eigen productaanbod
Na D&L Concepts startten we, in 2017, met D&L Products. Ons uitgebreid productaanbod van kwalitatief keukenapparatuur ontdek je in onze showroom in Herentals.
Gecertificeerd koeltechnisch bedrijf
Een eigen koelafdeling zorgt ervoor dat we jouw wensen volledig kunnen invullen met specifiek maatwerk. Sinds 2012 wordt onze expertise aangetoond met een koelcertificaat.

Samen ontdekken waar de mogelijkheden van jouw keukenproject liggen?