Grootkeuken installatie

Elk bedrijf heeft specifieke noden om zijn of haar klanten of medewerkers te kunnen voorzien van maaltijden. Bij D&L Concepts begrijpen we jouw unieke behoeften, meer nog, we hebben er onze specialisatie van gemaakt. 

DeMeander Grootkeuken Installatie 1 | D&L Concepts

Sinds 2004 bieden we onze klanten ondersteuning en advies van A tot Z. Dit houdt in dat onze specialisten jouw bedrijf of organisatie voorzien van een volledig geïnstalleerde grootkeuken waarbij gebruiksvriendelijkheid en uitstekende kwaliteit centraal staat. 

Kwalitatieve grootkeuken apparatuur

De kwaliteit van de gebruikte materialen en apparatuur bij de installatie van jouw grootkeuken staat bij D&L Concepts centraal. Is je huidige installatie aan vervanging toe of heb je nood aan een volledig geplaatste grootkeuken voor een nieuw concept? Op zoek naar een oven, dampkap, koeling of andere grootkeuken machines of apparaten Bij D&L Concepts denken we met je mee voor het best mogelijke resultaat. 

stadhuis1

Efficiënte installatie volgens de normen

Ons team van experten zorgt voor een vlotte en efficiënte installatie van jouw keukenproject. Dankzij onze jarenlange ervaring ben je verzekerd dat de plaatsing gebeurt op een veilige manier, volledig volgens de huidige normen. Samen maken we de installatie van jouw grootkeuken een succes! 

CordaBar Horeca Grootkeuken Toestellen 3 | D&L Concepts

De plaatsing van jouw grootkeuken bespreken?