Texaco Heverlee
Omschrijving
Voor het Texaco station in Herveel hebben wij de inrichting van hun keuken, bakery en zelfbedieningsrestaurant gerealiseerd.
Technische fiche
Bouwheer:
Delek Group
Installatiejaar:
2012
Capaciteit:
200-500 maatlijden
Catering:
Eigen beheer
Koel -en vriescellen:
Isocab, Fermod
Keukenapparatuur
D&L Maatwerk
Vaatwaszone:
Electrolux
Zelfbediening:
D&L maatwerk
Inrichting keuken, bakery en zelfbedieningsrestaurant
In 2012 heeft D&L Concepts de keuken, bakery en het zelfbedieningsrestaurant van het Texaco-station in Heverlee ingericht. De keuken is ontworpen voor het bereiden van 200 tot 500 maaltijden. Het project omvatte koel- en vriescellen van Isocab en Fermod, met op maat gemaakte keuken- en zelfbedieningselementen van D&L, evenals een vaatwaszone met apparatuur van Electrolux. De catering wordt in eigen beheer uitgevoerd.